Na samo nekoliko koraka od provalije, na samoj ivici, plešem kao ludi klovn. Suton na horizontu. Moje sunce zalazi i ne verujem da će opet izaći. Mislim da umirem, a tako mi se živi. Živi mi se punim plućima!

Znaš, malo mi je muka od tebe. Tog beznadežog preseravanja do u beskraj. Sereš da se ne bojiš smrti i da te nije briga kuda će te ona odvesti. Sereš da te nije briga šta je sa one strane. Sereš da te nije strah, jer se plašiš i sopstvene senke. Toliko si uplašen da te strah da to i priznaš.

Samo pepeo i prah. Beskrajno ponavljanje klišea i fraza. Ničeg novog na vidiku. Ničeg sem ništavila, a i ono je ništa. Tako je dosadno. U delirijum sopstvenog nebitisanja. Razgrađen do poslednjeg atoma.

A da priđem ja malo bliže i gurnem te sa te litice. Da doživiš nešto novo, nešto uzbudljivo i zabavno. Adrenalinski šok. Videćeš kako misli furaju brže od sokola u obrušavanju sa 10km i to totalno bespotrebno.

Ne stvarno, hajde da se uozbiljimo. Čemu sve ovo? Zašto ne ubij a onda ti gurnu pušku u ruke da ubijaš ljude koje nikad nisi ni video ni čuo? Ovde je sve tako bolesno i trulo. Ne svedoči lažno a slagali su te i da postojiš. Šta se može uzeti kao relevatan dokaz tvog postojanja?

A da ja tebe ipak gurnem, mislim, ako nemaš hrabrosti sam?! Monotono je ovako. Ništa se ne dešava, čekajući Godoa nećemo daleko dogurati. Pomoći ću ti da oslobodiš sebe mizerije. Ili! ILI!!! Ipak!!!!! Da te samo šutnem u dupe? M?! Da osetiš špic 46 kako objašnjava poentu.

Baksuzno mesto. Riknuću kao najstrašniji bik, prodraću se... "HOĆU DA BUDEM SLOBODAN".

Pridruži se stampedu industrijske zabave. Siguran sam da Dejvid Koperfild ima neki trik i za tebe. Abraka dabraka, Rum Plastilski.

Tebe nije briga za mnom. Nemaš nimalo samilosti prema mojim problemima i mojim mukama. Da samo znaš kako boli. Tako užasno boli.

Što guraš prst u šteker i žališ mi se kako te drma struja?! Nisi ti Slaviša Pajkić ili sv. Ilija! Boli te glava od lupanja istom u zid?! M?

Ništa nema smisla. Sve je tako trulo. Dosadno. Nigde nove ideje na vidiku. Ničeg nema sem ništavila.

A da ja ipak tebe šutnem u dupe.