Slušaj sad ovamo... Smile Wink

Evo nekoliko konkretnih predloga šta se može uraditi.

Svaki bloger koji želi da učestvuje u ovoj akciji će imati na raspolaganju oko 10 A5 strana, na kojima može da predstavi sebe kako god mu drago. Da li će to biti pesme i/ili priče, vaš je problem.

Ono što se sigurno neće nalaziti u knjizi su stvari koje prevazilaze elementarno dostojanstvo ostalih učesnika. Korektura će se svesti samo na pravopis, sadržaj je vaša stvar.

Odprilike cena koštanja tih 10 strana će biti ne više od 4000 dinara po osobi, za koje bi svaki od učesnika dobio oko 20 knjiga. Cena i količina knjiga su urađene na osnovu 10 zamišljenih učesnika i podložne su promenama. Konačna količina i cena će biti urađene kad se budu znali svi učesnici i konačan broj strana knjige.

Također! Šta ćete vi uraditi sa vašom količinom knjiga, da li ćete ih pokloniti, prodati, podariti svetu, zaveštati unucima... Vaš je problem!

Čitao sam sanjarenja blog i pročitao komentare.

Na osnovu tog ovde ćemo napraviti listu ko sve želi da učestvuje.

Pošto ću preuzeti na sebe da uobličim knjigu, to jest, dizajniram i napravim prelom teksta, radove možete slati na sledeću e-mail adresu blogograd.knjiga@yahoo.com. Tekst koji želite da objavite otkucajte u wordu, i pošaljite zajedno sa vašim podacima. Može i jedna slika koja će služiti kao vaš avatar. To će biti dovoljno za početak. Što se tiče potpisivanja autora, bilo bi poželjno da se u knjizi potpišete punim imenom i prezimenom. Osim ako vi nemate neke posebne zahteve.

Naravno, ne morate odmah sutra da sve pošaljete, dajte sebi vremena i prostora da se adekvatno predstavite široj javnosti... Wink

Eto toliko za sada... Ako imate nekih pitanja, pitajte, tu sam...

Veliki pozdrav svima.

ps. predlažem da ne budimo naše administratore... neka odmaraju... i sami vidite koliko se svakodnevno trude da nam ulepšaju platformu... Wink